https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/na-ochranu-zivotniho-prostredi-praha-rozdeli-na-granty-20-milionu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Na ochranu životního prostředí Praha rozdělí na granty 20 milionů

9.11.2016 01:05 | PRAHA (Ekolist)
Na ochranu životního prostředí Praha rozdělí příští rok v grantech 20 milionů korun. Letos bylo na projekty k dispozici o osm milionů méně.
Na ochranu životního prostředí Praha rozdělí příští rok v grantech 20 milionů korun. Letos bylo na projekty k dispozici o osm milionů méně.
Foto | eva / Flickr
Na ochranu životního prostředí Praha rozdělí příští rok v grantech 20 milionů korun. Letos bylo na projekty k dispozici o osm milionů méně. Informovala o tom radní pro životní prostředí Jana Plamínková (STAN/Trojkoalice).
 

Rada hl. m. Prahy včera schválila vyhlášením grantového programu určeného na projekty ke zlepšení stavu životního prostředí hlavního města pro rok 2017. Celková vyčleněná částka na tyto granty činí 20 milionů korun.

Cílem vyhlášení grantů v oblasti životního prostředí je aktivní zapojení co nejširšího spektra občanských aktivit, spolků a jiných organizací do problematiky životního prostředí v hlavním městě Praze.

„Díky těmto grantům město umožní zapojení občanských aktivit a spolků. Jen bych ráda všem zájemcům připomněla, že je musí na město doručit do 20. prosince 2016,“ upřesnila radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.

Tematických oblastí je pro příští rok šest – Veřejná zeleň, Zelené učebny (školní zahrady a dvory), Ochrana přírody, Ekologická výchova, Výukové a vzdělávací programy pro školy a Specifické projekty. Vzhledem k rozmanitosti problematiky je voleno vypsání konkrétních tematických oblastí v kombinaci s možností podání projektů, které dávají žadatelům možnost realizace různých nápadů a činností vedoucích ke zlepšení stavu životního prostředí v hl. m. Praze.

Žádosti je možné poslat doporučeně od 12. do 20. prosince 2016, lze je také přímo podat na hlavní podatelně Magistrátu hl. m. Prahy v budově Nové radnice na Mariánském náměstí, a to od 12. do 20. prosince 2016.


reklama

 
Další informace |
Ve zprávě bylo opraveno datum podání žádostí.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist