https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/na-rekonstrukci-nadrazi-prispeje-i-jihlavsky-magistrat
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Na rekonstrukci nádraží přispěje i jihlavský magistrát

19.5.2001 13:34 | JIHLAVA (ČIA)
Jedním milionem korun přispěje magistrát města Jihlavy na vybudování takzvaného ČD centra ve vstupní hale místního hlavního nádraží. Celkové náklady na rekonstrukci by měly podle přednosty stanice Zdeňka Nadrchala činit zhruba 18 milionů korun. Přestavba vstupní haly nádraží má být hotova do dvou až tří měsíců, a to včetně bezbariérového přístupu. Po zásadní přestavbě vstupního vestibulu v něm cestující budou mít možnost komplexního odbavení.
 

ČD centra jsou v současné době zřizována na vlakových nádražích všech větších měst. Pro jejich návštěvníky by v centru měly být poskytovány všechny dostupné informace o městu a jeho nejbližším okolí. To se týká i možnosti zajištění ubytování, rezervace vstupenek na kulturní nebo sportovní akce a dalších nadstandardních a doplňkových služeb.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist