https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/na-zeleznicni-trati-decin-ceska-lipa-byla-zahajena-petidenni-vyluka
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Na železniční trati Děčín - Česká Lípa byla zahájena pětidenní výluka

5.11.2001 15:46 | DĚČÍN (ČIA)
Pětidenní výluka byla dnes dopoledne zahájena na železniční trati 081 Děčín - Česká Lípa mezi stanicemi Benešov nad Ploučnicí a Františkov nad Ploučnicí. Výluka bude ukončena v pátek 9. listopadu 2001 ve 14.25 hodin.
 

Václav Šťovíček ze skupiny pro výluky z Obchodně provozního ředitelství Českých drah v Ústí nad Labem dnes ČIA řekl, že hlavním důvodem výluky je rekonstrukce traťové koleje v Benešově nad Ploučnicí a likvidace kolejí vlečky bývalé textilní společnosti Benar.

Doprava cestujících na uvedeném úseku je zajišťována autobusy. Rychlíky, spěšné vlaky a nákladní vlaky jsou z Benešova směrem na Českou Lípu a Liberec odkláněny přes Českou Kamenici a Jedlovou po náhradní trati.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist