https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/namestek-kralovehradeckeho-primatora-kritizuje-internet
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Náměstek královéhradeckého primátora kritizuje internet

22.2.2001 08:30 | HRADEC KRÁLOVÉ (ČIA)
Za nespolehlivé a neseriózní médium označil náměstek primátora Hradce Králové Bedřich Koros celosvětovou počítačovou síť internet. Náměstek to uvedl na tiskové besedě v souvislosti s protesty některých občanů Hradce Králové proti výstavbě nadnárodního koncernu Ronal, který chce v krajské metropoli postavit továrnu na výrobu litých kol.
 

Organizátoři protestní petice přitom čerpali informace z oficiálních internetových stránek magistrátu. Zprávy z oficiálního webu radnice však nejsou podle představitelů města aktuální a přesné. "Informace, které získali na internetových stránkách, si měli organizátoři petice ověřit osobně," sdělil novinářům Koros.

Královéhradecký magistrát provedl rozsáhlou přestavbu svých internetových stránek v závěru loňského roku. Řada informací na těchto stránkách je však značně nekompletní a více než dva měsíce stará. Přesto magistrát svůj web přihlásil do soutěže Zlatý erb o nejlepší internetové stránky měst a obcí České republiky, která probíhá každoročně v rámci konference Internet ve státní správě a samosprávě právě v Hradci Králové.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist