https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/namesti-miru-je-uz-zcela-plne-dorazila-ya-basta
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Náměstí Míru je už zcela plné, dorazila YA BASTA!

26.9.2000 10:36 | PRAHA (EkoList)
Na náměstí Míru jsou nyní už čtyři tisíce demonstrantů. Zhruba před pěti minutami dorazila skupina asi pěti až šesti set Italů z organizace YA BASTA! v bílých kombinézách a italských levicových demonstrantů a komunistů s rudými vlajkami. Mezi demonstrujícími je také asi třicetičlenná skupinka postarších zaměstnanců řeckého Telekomu (Greek Telekom), kteří drží transparent s heslem "Nezaměstnanost je nejhorší formou rasismu".
 

Podle našich reportérů začíná být situace na náměstí Míru poněkud nepřehledná, zaplněno je nejenom náměstí, ale už i některé přilehlé ulice. Všude je ale klid a kromě několika pošlapaných květinových záhonů nedošlo zatím k žádným škodám.


reklama

 
kaš, kut, jab

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist