https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/narodni-rozvojovy-plan-bude-projednan-verejne
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Národní rozvojový plán bude projednán veřejně

24.11.1999 15:20 | PRAHA (EkoList)
Veřejné projednání Národního rozvojového plánu České republiky na léta 2000 - 2006 proběhne v pondělí 6. prosince od 10.30 v budově Akademie věd ČR na Národní třídě v Praze. EkoListu to dnes sdělilo tiskové oddělení Ministerstva pro místní rozvoj ČR, které má přípravu rozvojového plánu na starosti.
 

Veřejné projednání je součástí procesu zveřejnění Národního rozvojového plánu ČR (NRP) a jeho součástí bude i projednání vlivu rozvojového plánu na životní prostředí podle zákona č. 244/1992 Sb., o posuzování vlivu na životní prostředí (tzv. EIA = environmental impact assessment).

Posouzení vlivů NRP provádí Regionální environmentální centrum ČR, kam je také možné do 7. ledna 2000 podávat připomínky veřejnosti jak k návrhu NRP samotného, tak i k jeho posouzení podle EIA. Text návrhu NRP je k dispozici i na internetové stránce ministerstva http://www.mmr.cz.


reklama

 
Jakub Kašpar

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist