https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/neziskove-organizace-se-v-decine-prosazuji-v-koalici
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Neziskové organizace se v Děčíně prosazují v koalici

21.11.2001 14:58 | DĚČÍN (ČIA)
Koalici pro sjednocení společného postupu ve vztahu k městu vytvořily neziskové organizace a občanská sdružení v Děčíně. Nová koalice nyní po městu požaduje zlepšení dopravních podmínek pro pěší a cyklisty. Informovala o tom Šárka Dostálová ze sdružení Slunečnice.
 

"Chceme pomoci děčínské radnici v této oblasti vytvořit studii, která by podpořila podnikatelské záměry pro rozšíření pěší turistiky a cykloturistiky ve městě. Naším cílem je podporovat hromadnou dopravu a budování dalších turistických tras a cyklostezek," řekla Dostálová. Město Děčín má ideální podmínky zejména pro přeshraniční turistiku. Navazuje na mezinárodní cyklostezku do Drážďan, která vedena přes Dolní Žleb a Hřensko.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist