https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/novy-prujezd-v-mlade-boleslavi-prijde-na-100-milionu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Nový průjezd v Mladé Boleslavi přijde na 100 milionů

26.1.2001 19:50 | MLADÁ BOLESLAV (ČIA)
Na 100 milionů korun přijde rozsáhlá rekonstrukce dopravní tepny v Mladé Boleslavi. Se zahájením prací radnice počítá ještě v tomto roce. "Budování kruhového objezdu a oprava přilehlého mostu přes Jizeru, která si vyžádá další investice, potrvá do roku 2006," řekl dnes novinářům mladoboleslavský místostarosta Milan Poslt.
 

V první fázi radnice postaví tzv. Jaselskou shybka, poté kruhovou křižovatku v místě křížení železniční trati. Provoz ve Ptácké ulici nebude podle místostarosty ani jednou za celou dobu rekonstrukce úplně uzavřen, ale pouze omezen.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist