https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/novym-namestkem-ministerstva-dopravy-a-spoju-bude-karel-holl
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Novým náměstkem ministerstva dopravy a spojů bude Karel Holl

2.7.2001 11:56 | PRAHA (ČIA)
Novým náměstkem ministerstva dopravy a spojů (MDS) pro úsek civilního letectví, silniční dopravy a bezpečnost silničního provozu a pozemních komunikací bude Karel Holla. Holl se ujme funkce v polovině července tohoto roku. ČIA o tom dnes informovala tisková mluvčí MDS Ludmila Roubcová.
 

Holla tak zaplní nyní prázdné místo na tomto náměstcovském křesle, které se uvolnilo po odvolání bývalého náměstka Pavla Brahy, který byl ministrem MDS odvolán, kvůli neoprávněnému užívání inženýrského titulu. Náměstek Braha se prokazoval falešným osvědčením o studiu na Vysoké škole inženýrsko-stavební v Kyjevě, kde měl studovat v letech 1983 až 1988. Podle vyjádření představitelů kyjevské instituce však Braha nikdy na této škole nestudoval a nemohl tedy ani získat osvědčení o ukončení studia.

Karel Holl vystudoval Vysokou školu báňskou, fakultu strojní v Ostravě. V současné době pracuje jako člen představenstva se zaměřením na vnější vztahy v Ústavu silniční a městské dopravy, kde dříve vykonával funkci technického náměstka a později ředitele.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist