https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/novym-reditelem-ceskych-drah-bude-dalibor-zeleny
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Novým ředitelem Českých drah bude Dalibor Zelený

4.9.1998 16:00 | PRAHA (EkoList)
Správní rada Českých drah dnes odvolala z funkce dosavadního ředitele Českých drah (ČD) Vladimíra Sosnu. Jeho funkce se od 6. září ujímá bývalý náměstek ministra dopravy Dalibor Zelený.
 

Samotná správní rada prošla výraznou obměnou, když ve středu 2. září vláda odvolala devět členů z třinácti. Mezi šesti nově jmenovanými členy správní rady je předseda Odborového sdružení železničářů Jaromír Dušek, náměstek ministra dopravy Karel Sellner, děkan dopravní fakulty pardubické univerzity Milan Lánský, poslanec ČSSD Josef Hojdar, starosta Zruče nad Sázavou Jaroslav Jelínek a nový předseda správní rady Jaroslav Vrána, který byl loni v říjnu na nátlak ředitele ČD Vladimíra Sosny správní radou odvolán z funkce generálního inspektora Českých drah.


reklama

 
Radek Svítil

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist