https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/o-posazavskou-cyklotrasu-se-postara-regionalni-rozvojova-agentura-vysocina
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

O Posázavskou cyklotrasu se postará Regionální rozvojová agentura Vysočina

23.10.2001 19:06 | HAVLÍČKŮV BROD (ČIA)
Studii dalšího rozvoje Posázavské cyklotrasy by měla vypracovat Regionální rozvojová agentura Vysočina (RRAV). Dnes o tom rozhodli starostové měst a obcí, patřících do Sdružení obcí Posázaví. Zároveň s RRAV dojednali podmínky smlouvy.
 

Podle místostarosty Světlé nad Sázavou Zdeňka Vraného je stezku potřeba dále zkvalitňovat a propojovat s dalšími úseky, protože zájem o zapojení projevují i obce, které neleží přímo u řeky. Po celé délce trasy je potřeba vybudovat například dobře fungující informační systém nebo odpočívadla. Problémem je i nedostatek propagačních materiálů a hlavně map.

Cyklotrasa číslo 19 byla zprovozněna letos v červnu. Měří 250 kilometrů a vede od pramene Sázavy u Žďáru nad Sázavou až k jejímu soutoku s Vltavou u Davle.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist