https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/o-vikendu-se-sejdou-priznivci-operencu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

O víkendu se sejdou příznivci opeřenců

29.9.2003 16:52 | PRAHA/ROKYCANY (EkoList)
V sobotu se uskuteční již desátý ročník Festivalu ptactva. Před budovou vlakového nádraží v Rokycanech se sejdou příznivci pozorování ptactva a rokycanští ochránci přírody. Ti jsou od roku 1994 tradičními pořadateli ptačích festivalů.
 

Zájemci se tentokrát sejdou v sobotu 4. října v 8.45 hodin před budovou vlakového nádraží v Rokycanech. Odtud se po krátkém úvodu o smyslu a zaměření celé akce vydají společně vlakem s odjezdem v 9.12 do stanice Kařízek (směr Praha), kde navštíví nejzajímavější ornitologickou lokalitu Rokycanska - Kařezské rybníky. Tam budou pozorovat především vodní opeřence. Účastníci se dozvědí něco o životě v ptačí říši , kroužkování a možnosti zapojení se do různých ochranářských opatření i programů.


reklama

 
Jan Šatoplet

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist