https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/obalova-asociace-syba-podporuje-pouze-veletrh-embax-print
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Obalová asociace SYBA podporuje pouze veletrh EMBAX-PRINT

9.7.2001 13:36 | PRAHA (ČIA)
Obalová asociace SYBA podporuje konání pouze jedné obalové výstavy v České republice, a to mezinárodního veletrhu EMBAX-PRINT s dvouletou periodicitou. Vzhledem k dominantní provázanosti obalů na potravinářský průmysl asociace rovněž podporuje mezinárodní potravinářský veletrh SALIMA, taktéž s dvouletou periodicitou.
 

Jak v prohlášení asociace uvádí její prezident Jan Wiesner, je-li používáno jméno asociace, logo, fotografie k propagaci jiných, na území České republiky pořádaných výstav, děje se tak bez vědomí a souhlasu asociace.

SYBA je obalová asociace, která sdružuje výrobce obalů, obalových materiálů a balicích strojů v České republice i na Slovensku. Byla založena v roce 1990 a v současné době sdružuje téměř 90 podnikatelských subjektů. SYBA například organizuje tradiční národní soutěž o nejlepší obaly OBAL 2001.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist