https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/obce-novomestska-zalozily-mikroregion-bez-noveho-mesta
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Obce Novoměstska založily mikroregion bez Nového Města

10.9.2001 09:58 | NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ (ČIA)
Ochrana životního prostředí v okolí Nového Města na Moravě a řešení problémů přesahujících možnosti jednotlivých obcí jsou hlavními cíli založení mikroregionu Novoměstska, k němuž došlo v uplynulém týdnu v Novém Městě na Moravě. Členem mikroregionu se však nestalo jeho centrum - Nové Město na Moravě, jehož zastupitelé by podle starosty Josefa Sokolíčka měli o vstupu Nového Města teprve rozhodnout.
 

V této věci již nicméně existuje předběžné usnesení novoměstského zastupitelstva ze dne 26. června, které starostu Sokolíčka pověřilo zastupováním města při přípravných jednáních o mikroregionu s cílem vstupu Nového Města na Moravě do zmíněného svazku.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist