https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/podporte-ekolistcz-zajimava-prilezitost-pro-nase-ctenare
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

PR článek

Podpořte Ekolist.cz - zajímavá příležitost pro naše čtenáře

4.4.2011 08:57
V průběhu března jsme zprovoznili několik dalších možností, jak můžete naši práci podpořit. Při té příležitosti by našim čtenářům rád něco řekl i Pavel Činčera, což je ředitel organizce BEZK, která Ekolist.cz vydává. Dejme mu tedy slovo.
 

Milé čtenářky a milí čtenáři, pokud si myslíte, že je Ekolist.cz dobrým zdrojem nestranných informací o životním prostředí a přírodě nebo že je zajímavou a otevřenou diskusní platformou, pak mám pro vás dobrou zprávu. Můžete ho pohodlně podpořit svým darem a zvýšit tím naději, že bude dobrý i nadále. Připravili jsme pro vás hned několik možností, jejich přehled najdete na této stránce. Dar si navíc můžete odečíst z daní. Ovšem co v případě, že Ekolist.cz pokládáte za hrozné hnízdo environmentalistických fanatiků a jste přesvědčeni, že pouze vaše příspěvky v diskusích pod články pomáhají vyvážit tu nestoudnou propagandu? Mám pro vás návrh - podpořte tuto vaši snahu darem! Který si navíc můžete odečíst z vlastního daňového přiznání! Zde máte návod jak na to!

A soutěž na konec - kdo (soutěží jen fyzické osoby, prosím:-) za rok daruje Ekolistu.cz větší finanční částku než já, obdrží zajimavý věcný dar!

V úctě,

Pavel Činčera
ředitel BEZK, o.s.
reklama


Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist