https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/pomoc-v-dobe-zasedani-mmf-a-sb-nabizeji-i-psychologove
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Pomoc v době zasedání MMF a SB nabízejí i psychologové

19.9.2000 13:45 | PRAHA (ČIA)
Po dobu konání výročního zasedání Mezinárodního měnového fondu a Světové banky v Praze budou moci občané v krizové situaci využít pomoci telefonické linky psychologické pomoci 02/33312422 a 02/33311378. Podle psycholožky Marcely Slavíkové mohou v době od 25. do 29. září zavolat na tyto linky lidé, kteří budou potřebovat radu a pomoc psychologů.
 

Psychologická péče by se těm, kdo ji budou potřebovat, měla dostat převážně po telefonu, v mimořádných případech bude ale možné domluvit si i osobní schůzku. Podle Slavíkové by se lidé na možné stresy měli připravit už nyní. "Především by měli zklidnit svou mysl a zdravým selským rozumem prověřovat všechny přicházející informace," upozornila. Občané se podle ní sami mohli rozhodnout zda Prahu v době konání zasedání MMF a SB opustit, nebo zda zůstat a vystavit se tak možné mimořádné psychické zátěži.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist