https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/povodi-ohre-letos-vynalozilo-miliony-na-vodni-dila
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Povodí Ohře letos vynaložilo miliony na vodní díla

31.12.2001 09:51 | ČESKÁ LÍPA (ČIA)
Téměř čtyři miliony korun vynaložilo v letošním roce Povodí Ohře na opravy koryt vodních toků a stavby břehových zdí a propustí na Českolipsku. Potvrdil to vedoucí pracovník Povodí Vladimír Svatoň. "Letos jsme provedli úpravu 120 metrů dlouhého úseku koryta potoka Šporka ve Skalici za milion korun a v úpravách budeme v příštím roce pokračovat," řekl Svatoň.
 

Dodal, že nutných rekonstrukcí se dočkalo také koryto říčky Svitavka v Lindavě, potoku Bystrá v Novém Oldřichově a Pryský potok v Horním Prysku. "V příštím roce počítáme s přibližně stejnou částkou na další opravy, zpevňování a prořezávání břehů," dodal Svatoň.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist