https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/prachaticti-silnicari-chteji-dotaci-z-fondu-phare
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Prachatičtí silničáři chtějí dotaci z fondu Phare

1.11.2001 17:12 | PRACHATICE (ČIA)
O dotaci z fondu Phare na rekonstrukci silnice ze Strunkovic nad Blanicí do Volar žádá prachatická Správa a údržba silnic (SÚS). "Projekt počítá s investicí 107,2 milionu korun. Z toho 75 procent by mělo jít z fondu Phare a čtvrtinu musí zaplatit stát," uvedl ředitel SÚS Václav Princ.
 

Podnik žádal o dotaci už v minulém roce, ale peníze nakonec šly na opravu železnice v Železné Rudě. " Oproti loňsku jsme museli navýšit finance na celý projekt o devět milionů korun," dodal ředitel s tím, že letos má podporu krajského úřadu, pod jehož správu silnice mezitím přešly. Jestliže silničáři plánované peníze dostanou, začne rekonstrukce na jaře roku 2004 a skončí v říjnu téhož roku.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist