https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/praha-1-chce-investovat-do-verejnych-prostranstvi
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Praha 1 chce investovat do veřejných prostranství

24.8.2003 11:27 | PRAHA (ČIA)
Rekonstrukci parku Kampa, úpravu parku Novomlýnská a veřejného prostranství Vojtěšská plánuje na příští rok městská část Praha 1. Dříve než se radnice začne zabývat konkrétními projekty, hodlá oslovit občany, aby vyjádřili svou představu o budoucí podobě těchto prostranství. Informoval o tom starosta Prahy 1 Vladimír Vihan.
 

Radnice chce veřejnost oslovit prostřednictvím dotazníku, který bude distribuován na adresy domácností v přilehlém okolí lokalit, kterých se úpravy týkají. Dotazník bude současně uveřejněn také v Listech Prahy 1, měsíčním periodiku městské části Praha 1, a v tištěné podobě bude také k dispozici ve všech informačních centrech první městské části. Názory a náměty mohou zájemci poslat také e-mailem na adresu verejneprostranstvi@praha1.cz.

Náklady na plánované rekonstrukční práce Vihan neuvedl, neboť v současné době je projekt ve fázi zpracování základní dokumentace. Konkrétní podoba a tedy i objem investic vzejde až z iniciativy občanů a rozhodnutí komise městské části, která k těmto účelům byla speciálně zřízena.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist