https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/praha-12-vypsala-verejnou-zakazku-na-udrzbu-zelene
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Praha 12 vypsala veřejnou zakázku na údržbu zeleně

16.7.2001 15:53 | PRAHA (ČIA)
Veřejnou zakázku na celoroční údržbu ploch veřejné zeleně o výměře 23 hektarů vypsala Městská část Praha 12 . Cena zakázky za poskytnuté služby nesmí přesáhnout 1,84 milionu korun ročně. "Tato částka je dána rozpočtem vzhledem k výměře pozemků a je to maximální částka, kterou můžeme poskytnou," řekla dnes ČIA zástupkyně starosty Prahy 12 Marcela Staňková.
 

Termín plnění údržby ploch veřejné zeleně na Praze 12 je od začátku října letošního roku do konce roku 2004. Doprovodnou dokumentaci zájemci mohou získat na odboru životního prostředí a dopravy Prahy 12. Předložené nabídky budou hodnoceny z hlediska ekonomické vhodnosti. Nabídky musí být doručeny nejpozději do 24. srpna. Lhůta pro rozhodnutí Prahy 12 o výběru nejvhodnější nabídky je 30 dnů od skončení lhůty pro podání nabídek.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist