https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/praha-5-je-na-komplikace-pri-zasedani-mmf-pripravena
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Praha 5 je na komplikace při zasedání MMF připravena

13.9.2000 16:25 | PRAHA (ČIA)
Podobně jako radnice dalších pražských městských částí je i zastupitelstvo Prahy 5 připraveno řešit možné komplikace, které mohou nastat v tomto pražském obvodě během zasedání Mezinárodního měnového fondu (MMF) a Světové banky (SB) v Praze. Na tiskové konferenci to dnes potvrdil místostarosta Prahy 5 Milan Jančík.
 

Podle jeho slov neobdržela radnice této městské části zatím žádnou žádost o povolení protestní akce proti MMF a SB, Arbesovo náměstí, náměstí 14. října, náměstí Kinských a Vítěznou ulici si ale již dříve na dobu konání zasedání MMF a SB rezervovalo obvodní zastupitelstvo. Na veřejných prostranstvích chtějí radní Prahy 5 postavit několik mobilních záchodů, protože předpokládají, že tudy budou chodit do centra města účastníci demonstrací ubytovaní na Strahově.

Radnice Prahy 5 hodlá občany pátého obvodu informovat o opatřeních souvisejících se zasedáním MMF a SB formou informačních letáků do schránek. "Tyto letáky budou zejména obsahovat informace o tom, kam občané mohou zaparkovat svůj automobil, které školy a školky zůstanou otevřeny a jak bude fungovat zdravotnictví," říká Jančík. K dispozici na Praze 5 je rovněž bezplatná telefonní linka. Na telefonním čísle 0800/105555 mohou zájemci od pátku nepřetržitě získat všechny potřebné informace.

-joh


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist