https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/praha-6-nabidne-verejnou-zakazku-na-upravy-parku
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Praha 6 nabídne veřejnou zakázku na úpravy parku

22.6.2001 11:22 | PRAHA (ČIA)
Podání nabídky na veřejnou zakázku "Úpravy parku Na vojenském hřbitově - II. etapa" schválila Rada městské části Prahy 6 (RMČ P6). Předpokládaná cena této zakázky je 2,8 miliardy korun. Předmětem úprav je vyčištění parku od náletových dřevin a oprava parkových cest. Upravena má být i vyhlídka s výhledem na Pražský hrad a na vlastní kulturní nemovitou památku Vojenský hřbitov. ČIA to sdělil tiskový mluvčí MČ P6 Martin Šálek.
 

Park Na vojenském hřbitově je průchozím parkem na Hradčanech vymezený ulicemi Patočkova a Keplerova. V parku se nachází stávající cestní síť s živičnou povrchovou úpravou, která je místy ve velmi špatném stavu. Zanedbané jsou rovněž sadové úpravy.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist