https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/praha-7-hleda-firmu-ktera-bude-uklizet-obvod
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Praha 7 hledá firmu, která bude uklízet obvod

1.10.2001 10:43 | PRAHA (ČIA)
Veřejnou obchodní soutěž na provádění úklidu městské části vyhlásila Praha 7. Soutěžní lhůta začne 3. října zveřejněním v Obchodním věstníku a ukončena bude 7. listopadu. ČIA to sdělila tisková mluvčí městské části Helena Šmídová.
 

Předmětem soutěže je úklid chodníků včetně přilehlého pásu komunikace v rozsahu 310 tisíc metrů čtverečních na území Prahy 7. Dále pak mechanizovaný sběr psích exkrementů, vývoz speciálních košů na psí exkrementy, úklid okolo kontejnerů na separovaný odpad, úklid černých skládek a podobně.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist