https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/praha-8-hleda-firmu-na-peci-o-zelen-zaplati-pres-40-milionu-kc
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Praha 8 hledá firmu na péči o zeleň, zaplatí přes 40 milionů Kč

11.8.2016 14:09 | PRAHA (ČTK)
Radnice Prahy 8 vypsala veřejnou zakázku, v níž hledá firmu, která se bude starat o městskou zeleň. Vyplývá to ze seznamu veřejných zakázek. Za péči o zeleň radnice může vyplatit přes 40 milionů korun. Smlouvu s vítězem radnice podepíše na 36 měsíců. Zájemci mohou své nabídky mohou předkládat do 26. září 2016.
 

"Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování služby údržby zeleně spočívající v sečení travnatých ploch a úklidu spadaného listí včetně odvozu a likvidace na území městské části Praha 8," píše se v textu zadání zakázky. Firma bude rovněž pečovat o jehličnaté i listnaté stromy na území Prahy 8.

Kolik městská část za údržbu zeleně zaplatí, není jasné. Nejvyšší částka, kterou je ochotna vyplatit, je 40,5 milionů korun.

Zakázku radnice letos již jednou vypsala, proti podmínkám se ale na jaře postavil Úřad na ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) a radnice ji tedy zastavila. Podle úřadu radnice nastavila diskriminační pravidla a datum začátku plnění zakázky označil za nesplnitelné.


reklama

 
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist