https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/praha-zvysila-ostrahu-zelivky-orliku-a-slapu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Praha zvýšila ostrahu Želivky, Orlíku a Slapů

12.9.2001 13:44 | PRAHA (ČIA)
Řadu opatření v systému krizového řízení a záchranného bezpečnostního systému přijalo v souvislosti s teroristickými útoky v USA i hlavní město Praha. Posíleny byly směny Hasičského záchranného sboru, zvláště pak v rámci pražského metra, zvýšena byla i ostraha vodních děl Želivka, Orlík a Slapy. ČIA o tom dnes informoval pražský radní pro oblast legislativy, právní činnosti a bezpečnosti Rudolf Blažek.
 

Rozšířena byla též činnost při zabezpečení ostrahy a zajištění dodávek vody do americké ambasády a Pražského hradu, připravena jsou opatření podobná situaci při zasedání Mezinárodního měnového fondu a Světové banky v loňském roce.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist