https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/prahy-8-hleda-firmu-ktera-bude-svazet-odpad-z-kosu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Prahy 8 hledá firmu, která bude svážet odpad z košů

9.9.2019 00:17 | PRAHA (ČTK)
Radnice Prahy 8 hledá v tendru společnost, která bude svážet odpad z košů, umyje je a rovněž bude pravidelně přistavovat kontejnery na velkoobjemový odpad. / Ilustrační foto
Radnice Prahy 8 hledá v tendru společnost, která bude svážet odpad z košů, umyje je a rovněž bude pravidelně přistavovat kontejnery na velkoobjemový odpad. / Ilustrační foto
Licence | Všechna práva vyhrazena. Další šíření je možné jen se souhlasem autora
Radnice Prahy 8 hledá v tendru společnost, která bude svážet odpad z košů, umyje je a rovněž bude pravidelně přistavovat kontejnery na velkoobjemový odpad. Za služby městská část zaplatí maximálně 34,5 milionu korun. Vyplývá to z dokumentu zveřejněného ve věstníku veřejných zakázek. Praha 8 zahrnuje Karlín, Kobylisy, Bohnice, Čimice a části Libně, Střížkova, Troje, Nového Města a Žižkova.
 

Vybraná společnost bude mít na starosti nejen vysypávání odpadkových košů, ale rovněž úklid v jejich bezprostředním okolí. Postará se o to, aby byly funkční a bude je omývat. Na stanovištích rovněž zajistí doplňování speciálních pytlíků na psí exkrementy, a to vždy balení papírových po 25 a plastových po 50 na jednom místě.

Součástí zakázky je i svoz velkoobjemového odpadu, kdy bude muset firma pravidelně přistavovat velkoobjemové kontejnery a kontejnery na biologicky rozložitelný odpad. Na každém kontejneru bude muset být cedulka, jaký druh odpadu do něj patří. U kontejnerů bude muset být zajištěna obsluha.

Přesná částka, kterou radnice za služby zaplatí, bude záležet na výsledku výběrového řízení. S dodavatelem radnice uzavře smlouvu na 48 měsíců. Zájemci se mohou hlásit do 7. října.


reklama

 
Další informace |
Líbil se vám článek? Přispějte si na napsání dalšího.
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist