https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/prazska-energetika-ocekava-letos-zisk-pres-819-milionu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Pražská energetika očekává letos zisk přes 819 miliónů

27.12.2001 13:34 | PRAHA (ČIA)
Společnost Pražská energetika (PRE) očekává na konci letošního roku hospodářský výsledek ve výši přesahující 819 miliónů korun. ČIA o tom informoval tiskový mluvčí společnosti Petr Holubec. Znamenalo by to nárůst o více než 55,1 procenta oproti loňskému roku, kdy PRE dosáhla zisku 528 milionů korun.
 

V listopadu letošního roku dodala PRE svým odběratelům v Praze a Roztokách celkem 449 GWh elektrické energie. “O tuto spotřebu se postarali rovným dílem jak velkoodběratelé, tak maloodběratelé z řad podnikatelů i domácností,” upřesnil Holubec. Počet zaměstnanců společnosti byl ke konci listopadu o 52 pracovníků nižší než předpokládal ekonomický plán a dosáhl 1307 zaměstnanců.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist