https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/prebytek-hospodareni-prahy-8-dosahl-v-prvnim-pololeti-necelych-15-milionu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Přebytek hospodaření Prahy 8 dosáhl v prvním pololetí necelých 15 milionů

1.10.2001 11:50 | PRAHA (ČIA)
Konsolidované příjmy přes 214,9 milionu korun vykázala Městská část Praha 8 za první pololetí letošního roku. Výdaje pak činily více než 200 milionů korun. Bylo tedy dosaženo přebytku ve výši necelých 15 milionů korun. ČIA to sdělila vedoucí odboru kanceláře starosty Prahy 8 Eva Burianová.
 

Například výdaje na školství, mládež a samosprávu činily v tomto pololetí více než 69 milionů korun. Na zdravotnictví a sociální oblast bylo vydáno přes 45 milionů korun, na bytové hospodaření a územní rozvoj pak přes 5,4 milionu korun. Neinvestiční příspěvek na celoroční provoz 23 právních subjektů ve výši 68,4 milionu korun byl v letošním prvním pololetí rozpočtovým opatřením navýšen o 400 tisíc korun. Dalším konkrétním výdajem je například čerpání na veřejnou zeleň, kam bylo vloženo na 7,9 milionu korun.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist