https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/prima-v-prodejne-tesco-tyrali-ryby
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Prima: V prodejně Tesco týrali ryby

29.8.2007 08:27 | PRAHA/DĚČÍN (EcoMonitor)
V děčínském supermarketu týrali prodávané ryby. Kapři byli potlučení, někteří z nich měli zahnívající tržné rány a plíseň kolem tlamy a byli umístěni v kádích se špinavou vodou, informovala v pondělí televize Prima.
 

Zpravodajství TV Prima na zubožená zvířata upozornil jeden divák, který poskytl i vlastní záběry. Na nich jsou vidět tržné rány na tělech kaprů i zvířata, která se bezmocně plácají na podlaze supermarketu. „Viděl jsem tam rozmasakrovaný kapry, úplně z nich lítaly cáry masa,“ řekl TV Prima rozhořčený zákazník.

Vedení obchodního řetězce Tesco již celou situaci řeší. „Nemůžeme v tuto chvíli vyloučit, že došlo k pochybení lidského faktoru,“ řekla TV Prima mluvčí společnosti Tesco Store ČR Jana Matoušková.

Obchodnímu řetězci zatím nehrozí žádný postih od veterinární správy, protože ta, aby mohla zasáhnout, musí každý případ sama zdokumentovat, uzavírá zpravodajství TV Prima.

Podle zprávy TV Prima odvysílané v pondělí 27. 8. 2007


reklama

 
Hugo Charvát

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist