https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/proces-podpory-pri-uvadeni-pudy-do-klidu-se-zjednodusi
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Proces podpory při uvádění půdy do klidu se zjednoduší

7.1.2002 12:15 | PRAHA (ČIA)
Nejpozději příští týden by měla být připravena nová metodika podávání žádostí na základě změny nařízení vlády 86/2001 Sb. o podmínkách při uvádění půdy do klidu. ČIA to dnes potvrdil ředitel Státního zemědělského intervenčního fondu (SZIF) Jan Hőck.
 

"Celý soubor návodů a pokynů, jak při žádostech o tuto podporu postupovat, chceme ještě tento týden projednat se zástupci regionálních zemědělských agentur," konstatoval Hőck.

Smyslem je přitom podle jeho slov proces žádostí usnadnit a časově uvést termíny pro podávání žádostí při podpoře uvádění půdy do klidu do souladu s termíny pro podávání žádostí o jiné dotační podpory ministerstva zemědělství.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist