https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/program-phare-nabidne-ceske-republice-22-miliardy-korun
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Program Phare nabídne České republice 2,2 miliardy korun

18.6.2001 17:30 | PRAHA (ČIA)
Finanční memorandum Národního programu Phare, které umožní ČR čerpat prostředky v objemu 2,2 miliardy korun, podepíší v úterý 19. června náměstek ministra financí Tomáš Potměšil a zástupce Evropské komise v ČR Ramiro Cibrián. ČIA o tom dnes informoval mluvčí ministerstva financí Libor Vacek.
 

Cílem projektů v rámci Národního programu Phare je podle Vacka další podpora příprav ČR na členství v Evropské unii. Z prostředků Phare se financují prioritní oblasti jako například doprava, vnitřní trh, zemědělství, životní prostředí, soudnictví, posílení administrativní kapacity veřejné správy a rozvoj hospodářsky postižených regionů (Severozápadní Čechy, Střední Morava a Ostravsko).


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist