https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/rada-jihoceskeho-kraje-rozhodla-o-dotacich-na-pristi-rok
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Rada Jihočeského kraje rozhodla o dotacích na příští rok

20.11.2001 19:31 | ČESKÉ BUDĚJOVICE (ČIA)
Dotace 21 subjektům v celkové výši 940 tisíc korun na rok 2002 schválila Rada Jihočeského kraje. "Kraj tak bude poprvé přidělovat finanční částky z vlastních zdrojů," uvedla dnes tisková mluvčí krajského úřadu Maria Ptáčková.
 

O dotaci, která v jednotlivém případě nesměla převýšit 200 tisíc korun, se mohla ucházet občanská sdružení, humanitární organizace a jiné právnické a fyzické osoby působící v oblasti mládeže, sportu a tělovýchovy, sociálních služeb, požární ochrany, kultury a vzdělávání, vědy, zdravotnictví, protidrogových aktivit, prevence kriminality a ochrany zvířat a životního prostředí. "Své finanční požadavky v celkové výši přesahující 50 milionů korun zaslalo na krajský úřad 161 žadatelů," připomněla mluvčí.

Hlavními kritérii pro udělení dotace byla při výběru projektů zaměřených do těchto oblastí jejich co největší plošná účinnost v rámci Jihočeského kraje a finanční spoluúčast předkladatele. "Nejvyšší částku ve výši 100 tisíc korun přiřkla rada třem organizacím," podotkla Ptáčková s tím, že realizace projektů a vyúčtování vynaložených prostředků se musí uskutečnit do 30. června 2002.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist