https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/radni-hradce-kralove-a-pardubic-budou-spolecne-jednat-o-cyklistickych-stezkach
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Radní Hradce Králové a Pardubic budou společně jednat o cyklistických stezkách

11.2.2002 09:45 | HRADEC KRÁLOVÉ/PARDUBICE (ČIA)
Výměna zkušeností s výstavbou cyklistických stezek bude jedním z bodů společného zasedání pardubické a královéhradecké městské rady, která se uskuteční ve středu 13. února. Pro ČIA to uvedl Jaroslav Jonáš z tiskového oddělení pardubického magistrátu.
 

"Radní dále projednají situaci v Euroregionu Glacensis a společnou podporu sportu," informoval Jonáš. Dále bude předmětem jednání integrovaný dopravní systém VYDIS, který od počátku roku umožňuje cestování mezi oběma metropolemi prostřednictvím městské hromadné dopravy i Českých drah za jednotné jízdné. "Nakonec si zástupci obou radnic vyjasní názory na územní plán sídelní aglomerace Pardubice - Hradec Králové," dodal Jonáš.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist