https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/regionalni-kontaktni-organizace-hodla-uplatnovat-vyzkum-v-praxi
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Regionální kontaktní organizace hodlá uplatňovat výzkum v praxi

14.9.2000 14:40 | ČESKÉ BUDĚJOVICE (ČIA)
Na základě úzké spolupráce mezi Ústavem ekologie krajiny Akademie věd ČR, Jihočeské univerzity a Budějovické hospodářské komory vzniká v Českých Budějovicích Regionální kontaktní organizace (RKO), zaměřená na šíření informací o programech Evropské unie podporujících výzkumnou a vědeckou činnost.
 

Zakládací smlouvy podepsali zástupci všech tří institucí minulý týden. "Smyslem nově vzniklé RKO v regionu jižní Čechy je vytvoření organizace takového charakteru, aby byl pokryt 5. rámcový program EU v plném rozsahu a tím splněna hlavní úloha projektu, tedy napomáhat výzkumným a vývojovým organizacím pružně reagovat na poptávku po výzkumné práci a vytvářet projekty aplikovaného výzkumu pro potřeby českých i zahraničních subjektů," informovala ředitelka Budějovické hospodářská komory Ivana Šabatová. -au-


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist