https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/rekonstrukce-silnice-i3-na-ceskobudejovicku-stala-160-milionu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Rekonstrukce silnice I/3 na Českobudějovicku stála 160 milionů

4.11.2001 14:53 | ČESKÉ BUDĚJOVICE (ČIA)
Celkem 160 milionů korun stála rekonstrukce úseku silnice I/3 mezi Borkem a Litvínovicemi na Českobudějovicku. "Přes dvě třetiny financí poskytla Evropská investiční banka, zbytek hradil fond dopravy," uvedl Antonín Šumavský, náměstek ředitele hlavního akciové společnosti Stavby silnic a železnic, která byla hlavním dodavatelem stavby.
 

Průtah silnice z Prahy na hraniční přechod Dolní Dvořiště jihočeskou metropolí se začal opravovat v listopadu 2000. Investorem bylo českobudějovické Ředitelství silnic a dálnic. "Dnes večer dokončíme pokládku asfaltu na poslední části opravovaného úseku - křižovatce Diamant. Tím také skončí hlavní práce a současně dopravní omezení," prohlásil Šumavský s tím, že drobné úpravy na dvou mostech ve Strakonické ulici budou pokračovat až do června příštího roku.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist