https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/renault-nabidne-slevu-za-likvidaci-stareho-vozu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Renault nabídne slevu za likvidaci starého vozu

30.6.2003 12:38 | PRAHA (ČIA)
Slevu na nákup nového vozu značky Renault nabídne v období od 1. července do 30. srpna český dovozce automobilů této značky, společnost Renault ČR. Snížení ceny je podmíněno tím, že majitel starého vozidla jakékoliv značky, které dosloužilo, využije jeho ekologické recyklace. ČIA to řekla mluvčí společnosti Renault ČR Jitka Skaličková.
 

Do akce se podle jejích slov mohou zapojit fyzické i právnické osoby. Nové vozidlo bude možné zakoupit za hotové, na úvěr, či využít zelené leasingové podmínky s dvouměsíčním odložením splátky. "Od jednotlivých Renault partnerů budou stará vozidla převezena do společnosti ŽDB Bohumín, kde se následně ekologicky zlikvidují," upozornila dále Skaličková.

"Za ministerstvo životního prostředí mohu říci, že velmi vítáme tuto aktivitu," reagoval na akci Renaultu ředitel odboru odpadů ministerstva životního prostředí Leoš Křenek. Ocenil pak zejména skutečnost, že se firma rozhodla neomezovat odběr starších vozů pouze na vlastní značku, ale že nabízí ekologicky šetrné zpracování i majitelům ojetých aut od ostatních výrobců.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist