https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/rybari-prisli-na-pastvinske-prehrade-o-polovinu-ryb
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Rybáři přišli na Pastvinské přehradě o polovinu ryb

13.6.2001 16:46 | PASTVINY/HRADEC KRÁLOVÉ (ČIA)
Na 250 tisíc korun vyčíslil Český rybářský svaz škody spojené s víkendovým snížením hladiny Pastvinské přehrady. ČIA o tom informoval jednatele královéhradecké pobočky Českého rybářského svazu Jaroslava Běleka s tím, že rybáři přišli o téměř polovinu vysazených ryb.
 

Vodohospodáři snížili hladinu poté, co obdrželi anonym, který vyhrožoval poškozením elektrárny na hrázi přehrady. Anonymním telefonátem byla rovněž poškozena Východočeská energetika. "Ztráta při výrobě elektrické energie byla vyčíslena na 500 tisíc korun. Podali jsme trestní oznámení na neznámého pachatele pro trestný čin obecného ohrožení," uvedla mluvčí společnosti Zlata Pávová.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist