https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/safari-bude-o-prodlouzenem-vikendu-otevreno-naposledy
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Safari bude o prodlouženém víkendu otevřeno naposledy

27.9.2001 09:11 | DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM (ČIA)
Poslední příležitost k návštěvě oblíbené turisticky atraktivní Safari budou mít tento víkend návštěvníci Zoologické zahrady ve Dvoře Králové nad Labem. ČIA o tom informoval Zdeněk Čermák z oddělení propagace ZOO.
 

"Zoologická zahrada ve Dvoře Králové nad Labem ukončí v neděli 30. září provoz v části volných výběhů - Safari. Další příležitost k projížďkám bude až na jaře příštího roku," sdělil ČIA Čermák. Další expozice ZOO však podle Čermáka zůstávají plně v provozu, naopak připravuje se nová atrakce, kterou bude vánoční ZOO.

Projížďka po safari speciálně upraveným safaribusem mezi zvířaty patří mezi největší lákadla královédvorské ZOO. Návštěvníci mají možnost vidět exotická zvířata z bezprostřední blízkosti přímo v přírodě. Přes léto pořádá ZOO dokonce noční projížďku po safari. Okružní jízda vede po 49 hektarech zahrady a je dlouhá téměř šest kilometrů.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist