https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/sekce-rady-narodniho-parku-sumava-ceka-vyhodnoceni
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Sekce Rady Národního parku Šumava čeká vyhodnocení

2.10.2000 17:40 | VIMPERK (ČIA)
Týden naplněný jednáními regionální a vědecké sekce Rady Národního parku Šumava a následnými tiskovými konferencemi čeká Správu šumavského parku. Podle mluvčího parku Zdeňka Kantoříka, zasedá regionální sekce v úterý 3. října, vědecká sekce pak ve čtvrtek. "Regionální sekce, do níž patří mimo jiné i starostové obcí, se bude zabývat stavem navracení historického majetku obcí, předběžným vyhodnocením letní turistické sezóny, společným projektem "zelených" ekologických autobusů a informacemi o přípravě zimní turistické sezóny," uvedl Kantořík. Účastníci jednání vědecké sekce budou mít možnost přímo v terénu posoudit aktuální stav první zóny na Trojmezné, obecně ale předmětem jednání bude celkový vývoj zdravotního stavu lesů v šumavském parku. Na programu dále budou informace o opravách Schwarzenberského plavebního kanálu a příprava finální verze Plánu péče národního parku.
 
<p>
reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist