https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/severoceske-doly-chomutov-sazeji-na-otevrenou-marketingovou-politiku
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Severočeské doly Chomutov sázejí na otevřenou marketingovou politiku

9.8.2001 21:18 | CHOMUTOV (ČIA)
Využívání kvalitního tříděného hnědého uhlí a dalších produktů prezentuje důlní společnost Severočeské doly (SD) Chomutov během letošního roku na řadě domácích veletrhů a výstav. Cílem této součásti marketingové politiky je získat k odběru kvalitního tříděného bílinského uhlí více malých a středních zákazníků. SD se podílejí na českém trhu s hnědým uhlím 44 procenty a 80 procent své produkce dodávají energetické společnosti ČEZ. ČIA o tom informovala vedoucí marketingu SD Jaroslava Štovíčková.
 

Od začátku roku 2001 se severočeská důlní společnost zúčastnila výstavy Infotherma ve Frýdlantu nad Ostravicí, pražského veletrhu Pragotherm, Teplárenských dnů v Hradci Králové nebo regionálních výstav Můj dům-můj hrad v Litoměřicích a Hobby České Budějovice. "Mimo to jsme využívání tříděného uhlí, sanace a rekultivace krajiny a další aktivity prezentovali na tématicky zaměřených seminářích V Kutné Hoře, Příbrami, Kladně, Klatovech nebo Českých Budějovicích," uvedla dále Štovíčková. Jak upřesnila, na říjen připravují odborný seminář v jihočeském Táboře a zúčastní se ještě výstav Stavotech v Olomouci a pražského Aquathermu. "Na naše semináře zveme starosty měst a obcí i provozovatele středních a malých energetických zdrojů. Těm objasňujeme výhody vytápění objektů bílinským uhlím a předvádíme spalování uhlí v nejmodernějších kotlích," dodala.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist