https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/severoceske-doly-predvedou-na-aqua-therm-ekologicky-kotel
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Severočeské doly předvedou na AQUA-THERM ekologický kotel

19.11.2001 18:25 | CHOMUTOV/PRAHA (ČIA)
Automatický teplovodní kotel na hnědé uhlí ořech z bílinských dolů předvede na prestižním veletrhu AQUA-THERM 2001 v Praze-Holešovicích důlní společnost Severočeské doly (SD) Chomutov. Osmý ročník mezinárodního odborného veletrhu vytápění, ventilace, klimatizační, měřící, regulační a ekologické techniky se koná na holešovickém výstavišti ve dnech 20. - 24. listopadu.
 

Vedoucí marketingu SD Jaroslava Šťovíčková ČIA informovala, že moderní teplovodní kotel nové generace a další exponáty bude chomutovská důlní společnost prezentovat v hale J ve stánku číslo 27. "Námi předváděný moderní teplovodní kotel snese srovnání s předními zahraničními výrobky. A to jak technickými, tak ekologickými parametry. Veletrh AQUA-THERM považujeme ze nejprestižnější ve svém oboru u nás. A to zejména kvůli velkému počtu tuzemských a zahraničních vystavovatelů a možnosti konfrontovat se s domácí i zahraniční konkurencí," řekla Štovíčková.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist