https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/sfzp-poskytne-471-milionu-na-kanalizace-v-praze-22
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

SFŽP poskytne 47,1 milionu na kanalizace v Praze 22

10.6.2003 18:15 | PRAHA (ČIA)
Investiční dotaci ve výši 47,13 milionu korun poskytne Praze 22 Státní fond životního prostředí na splaškovou kanalizaci v Hájku a Pitkovicích. Akce bude z větší části realizována ještě letos, příští rok by měla být dokončena. Na dnešní tiskové konferenci po zasedání Rady hlavního města to oznámil náměstek primátora Jiří Paroubek.
 

SFŽP se zavázal poskytnout hlavnímu městě Praze účelovou dotaci. Polovinu ze slíbených peněz už magistrát na konci května obdržel. Rada navýšení rozpočtu o tuto částku schválila. Nyní tyto finanční prostředky budou postoupeny formou účelové investiční dotace městské části Praha 22.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist