https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/silnicni-most-na-litomericku-nevydrzel-napor-vody
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Silniční most na Litoměřicku nevydržel nápor vody

22.8.2001 14:31 | LITOMĚŘICE (ČIA)
Přívalové deště narušily v minulých dnech konstrukci více než sto let starého silničního mostu na silnici druhé třídy mezi obcemi Vědlice a Julčín na Litoměřicku. Uvedená silniční komunikace bude neprůjezdná do doby, než dojde k rekonstrukci mostu. Ředitel Správy a údržby silnic (SÚS) Litoměřice Michael Hradec dnes ČIA řekl, že celková oprava už dříve vyspraveného mostu si vyžádá minimálně šest milionů korun.
 

Potřebné peníze však litoměřická SÚS nemá k dispozici. Proto požádala o finanční pomoc ministerstvo dopravy a spojů. Než budou peníze k dispozici, musí být silnice mezi Vědlicemi a Julčínem pro veškerou dopravu uzavřena.

Motoristé mohou využívat bývalou vojenskou objízdnou trasu přes obce Malešov a Střížovice. V uplynulých dnech likvidovali silničáři na Litoměřicku po přívalových deštích na silnicích na Roudnicku velké nánosy bahna.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist