https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/sobotni-street-party-se-uskutecni-v-centru-prahy
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Sobotní Street party se uskuteční v centru Prahy

15.6.2001 13:47 | PRAHA (ČIA)
Již pátá Street party se uskuteční v sobotu 16. června od 12 do 20 hodin v Praze. Pořadatelem této akce je skupina Ulice lidem! a Policie očekává asi 1000 účastníků. Pro ČIA to uvedla Eva Mihlíková z tiskového oddělení policie.
 

Jak dále Mihlíková uvedla, akce je řádně ohlášena. Demonstranti, kteří chtějí vyjádřit nesouhlas se současným systémem, se sejdou na Palackého náměstí, poté se vydají Resslovou ulicí na Karlovo náměstí a dále půjdou Ječnou ulicí na náměstí Míru. Odtud se Vinohradskou ulicí přesunou na náměstí Jiřího z Poděbrad, kde by měla být demonstrace ukončena.

Akce bude monitorována policií a počítá s odkloněním dopravy v inkriminovaných oblastech. Bude posílena dopravní policie a pořádkové jednotky, akce se zúčastní též policisté na koních a k dispozici budou vodní děla a vrtulník. Podle policie se organizátoři vyjádřili, že si přejí pokojný průběh demonstrace a údajně se chtějí vyhnout konfrontacím.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist