https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/spindleruv-mlyn-prodal-pozemky-pro-sportovni-zonu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Špindlerův Mlýn prodal pozemky pro sportovní zónu

7.6.2002 14:39 | ŠPINDLERŮV MLÝN (ČIA)
Smlouvu o prodeji pozemků pro novou sportovně relaxační zónu dnes podepsali zástupci radnice ve Špindlerově Mlýně se sdružením podnikatelů, kteří budou areál provozovat. ČIA to řekl starosta Špindlerova Mlýna Oldřich Šimek.
 

Součástí zóny v místě bývalého koupaliště pod Medvědínem bude krytý aquapark, hotel a několik penzionů. Město prodalo pozemek za symbolickou jednu korunu. Podnikatelé však složí v bance kauci 20 milionů, která v případě, že areál nebude včas dokončen, propadne ve prospěch města. "Výstavba areálu začne ještě v letošním roce, termín kolaudace je nejpozději ke konci roku 2004. Celkově projekt počítá s náklady zhruba 120 milionů," řekl ČIA Šimek.

Sportovně relaxační zóna pod Medvědínem by v hotelu a šesti penzionech měla nabídnout zhruba 200 lůžek. V aquacentru s celoročním provozem nebudou chybět tradiční atrakce jako tobogán, chrliče vody, vířivky a další. Součástí budou i doplňkové služby jako masáže, sauna či solárium.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist