https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/spolecnost-japis-ziskala-zakazku-v-ustecke-zoo
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Společnost Japis získala zakázku v ústecké ZOO

16.12.2001 15:57 | ÚSTÍ NAD LABEM (ČIA)
Téměř třicetimilionovou veřejnou zakázku na přestavbu a úpravy pavilonů gazel a gepardů i ustájení slonů v Zoologické zahradě v Ústí nad Labem získala stavební společnost Japis z Chabařovic. Náklady stavby mají činit 28,9 milionu korun. Městská rada uložila primátorovi Ústí nad Labem Miroslavu Pátkovi (ODS), aby s Japisem uzavřel smlouvu. ČIA to dnes řekl mluvčí ústeckého magistrátu Milan Knotek.
 

Podle jeho slov zvítězila firma Japis v konkurenci dalších tří firem, když nabídla městu nejnižší cenu. Dva další uchazeči byli ze soutěže vyřazeni pro nesplnění podmínek zadání. V roce 2002 má být v ústecké ZOO proinvestováno kolem 17 milionů korun. Celá stavba má být dokončena na jaře roku 2003.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist