https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/spolecnost-odpady-98-ziskala-certifikat-iso-9001
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Společnost Odpady 98 získala certifikát ISO 9001

22.11.2001 12:31 | PARDUBICE (ČIA)
Certifikát řízení jakosti ISO 9001 dnes obdržela jako jedna z prvních firem zabývajících se ekologií společnost s ručením omezeným Odpady 98 Pardubice. Jednatel firmy Josef Štambaský pro ČIA uvedl, že udržování jakosti bude průběžně sledovat Český lodní a průmyslový registr.
 

Firma se podle dalšího jednatele Zdeňka Pácla zabývá likvidací především nebezpečných odpadů, když využívá i vlastní třídírny odpadů. "Kromě výbušnin a radioaktivního odpadu jsme schopni ekologickou cestou zlikvidovat jakýkoli odpad," řekl Pácl. Dodal, že klienty společnosti jsou především malé a střední firmy.

Odpady 98, s. r. o., je v držení dvou fyzických osob. Loni dosáhla tržeb 9,8 milionu korun, letos společnost předpokládá obrat osmnácti milionů korun a v roce 2002 by se měl ještě zvýšit o dalších pět milionů korun. Firma působí na území celé republiky, přičemž má v současnosti sedm kmenových zaměstnanců a dalších třináct externích spolupracovníků. Její letošní investice dosáhnou dvou milionů korun.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist