https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/spolecnost-ozo-ostrava-uzavrela-vsechny-sberne-dvory
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Společnost OZO Ostrava uzavřela všechny sběrné dvory

18.3.2020 00:09 | OSTRAVA (ČTK)
Společnost OZO Ostrava od včerejška až do odvolání uzavřela všechny sběrné dvory. Pravidelný svoz odpadu pokračuje bez omezení.
Společnost OZO Ostrava od včerejška až do odvolání uzavřela všechny sběrné dvory. Pravidelný svoz odpadu pokračuje bez omezení.
Licence | Všechna práva vyhrazena. Další šíření je možné jen se souhlasem autora
Společnost OZO Ostrava od včerejška až do odvolání uzavřela všechny sběrné dvory. Pravidelný svoz odpadu pokračuje bez omezení. Za OZO Ostrava to sdělila Lenka Gulašiová. Mluvčí státního podniku Diamo Jana Dronská oznámila, že omezený je také provoz sociálního centra v Ostravě-Vítkovicích, které například vyplácí příspěvky bývalým horníkům.
 

Gulašiová uvedla, že vybrané služby, jako je přistavení velkoobjemového kontejneru, mobilní svoz nábytku, dovoz kompostu nebo čerpání odpadních vod, si lidé mohou objednat pouze elektronicky.

Dronská řekla, že administrativu Diamo omezilo na činnosti nezbytně nutné pro chod podniku, provoz technologií a sanační práce ale omezeny nejsou. Zhruba třetina z přibližně 300 zaměstnanců ostravského odštěpného závodu Odra ODRA ode dneška včerejška pracuje z domova. "Hlavní činnosti - čerpání důlních vod, čištění lagunových vod, dispečink protimetanových opatření, sanační a rekultivační práce - jsou zajištěny," uvedla mluvčí.

Sociální centrum v areálu Dolu Jeremenko nyní funguje bez osobního kontaktu. Lidé tam mají k dispozici schránky pro písemnosti.


reklama

 
Další informace |
Líbil se vám článek? Přispějte si na napsání dalšího.
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist