https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/spolecnost-tesco-investuje-v-moste
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Společnost Tesco investuje v Mostě

22.12.2001 13:36 | MOST (ČIA)
Nový hypermarket postaví na místě bývalé panelárny v Mostě společnost Tesco Stores. Mluvčí mostecké radnice Alena Sedláčková ČIA informovala, že firma Tesco se v minulých dnech s městem dohodla na dalších podmiňujících investicích.
 

Patří k nim například postavení čtyři autobusových a dvou tramvajových zastávek městské hromadné dopravy a vybudování jednoho až dvou kruhových objezdů v mostecké Rudolecké ulici. Společnost Tesco Stores se dále zavázala vysadit stromy a zeleň kolem budoucího hypermarketu a uhradit případně za město Most státu tři milionu korun, které původně mostecká radnice získala na rozvoj drobného a středního podnikání v prostorách výstavby budoucího hypermarketu. Mezi nedalekým penzionem pro staré občany a hypermarketem by se měla objevit nová protihluková bariéra.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist