https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/stavba-kruhoveho-objezdu-v-novem-boru-zacne-pristi-rok
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Stavba kruhového objezdu v Novém Boru začne příští rok

17.8.2001 08:49 | NOVÝ BOR (ČIA)
Dotaci ve výši šesti milionů korun přislíbil Krajský úřad v Liberci městu Nový Bor na stavbu kruhového objezdu na náměstí Míru. Potvrdil to zástupce novoborského starosty Zdeněk Málek. "Stavební povolení je vydané, peníze máme slíbené, nyní vypíšeme výběrové řízení na dodavatele stavby. Stavět chceme příští rok na jaře," řekl Málek.
 

Čtyřramenný kruhový objezd bude po Tyršově náměstí druhou kruhovou křižovatkou v Novém Boru. Podle Libora Lamaty z referátu dopravy a silničního hospodářství Okresního úřadu v České Lípě bude mít průměr 32 metrů a nadrozměrná doprava z něj bude vyloučena. "Po vybudování druhého kruhového objezdu bude doprava ve městě plynulejší. To výrazně přispěje ke zlepšení ovzduší v centru města," řekl Lamata.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist